Studio

Projekte podpišejo.

Zarja Vintar | ustanovitelj in kreativni direktor

Vodi mednarodne in nacionalne komunikacijske projekte s področja oblikovanja, industrijskega oblikovanja, znamčenja, raziskav in razvoja.

Deluje kot idejni in izvedbeni vodja projekta YU_GO; gre za razvojni projekt s področja širjenja kulture, ki je bil nagrajen z nagrado Evropske komisije @diversity Idea Award in nagrado za inovativnost GZS.

Zarja Vintar je pobudnica iniciative za vpeljavo enotne digitalne infrastrukture za področje kulture. Ukrep je bil vključen v lokalne in nacionalne politike, npr. v strategijo Alpske makroregije in akcijski načrt Strategije pametne specializacije za področje trajnostnega turizma. Vključena je v številne druge strokovne, razvojne in strateške pobude za področje umetnosti in kulture.

Je tudi soustanovitelj Inštituta Hevreka!, inštituta za promocijo inovacij in kulture, na katerem je sodelovala pri nacionalnih projektih za vzpostavitev razvojne infrastrukture in izmenjavo razvojnega potenciala med različnimi družbenimi sferami (projekt Razvoj.si) ter soustanovitelj in član upravnega odbora Sekcije za upravljanje in razvoj v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih (SURKUS) pri ZOR GZS.

Njena strokovna področja so oblikovanje, industrijsko oblikovanje, znamčenje, razvoj za digitalne medije, upravljanje v kulturi.

 

Jana Jazbec | umetniška direktorica

Družbenica in osrednji idejni in ustvarjalni vodja kolektiva s številnimi izkušnjami, potrjenimi s prav tako številnimi nagradami. Poleg vsebinskih in idejnih zasnov, avtorstva večine oblikovalskih zasnov studia, razvija tudi infografike, ilustrira in fotografira.

Njena strokovna področja so grafično oblikovanje, strateško snovanje vizualnih komunikacij, znamčenje, razvoj digitalnih aplikacij in uporabniške izkušnje zanje, infografike, ilustracije.

 

Sara Grabnar | vodja projektov

Sara poleg vodenja projektov tudi vzdržuje stike z naročniki, skrbi za družbena omrežja, načrtovanje uporabniške izkušnje pri razvoju digitalnih omrežij in uredništvo.  Strokovna področja so vodenje projektov, uporabniška izkušnja, razvoj digitalnih projektov, družbena omrežja, upravljanje človeških virov, poslovne in upravljalske vede.

 

Darja Klemenčič | vodja projektov (januar 2019 – avgust 2019)

Nedavna, a nepogrešljiva pridobitev naše ekipe. Pridružila se nam je po dolgoletnem snovanju trženjskih projektov najvplivnejše slovenske založbe. Vodi projekte, komunicira z naročniki in družbenim omrežjem, je urednica, zeliščarica, druge skrivnosti pa šele prihajajo na dan. :- )

 

Miha Sušnik | vodja digitalnega razvoja

Vodja razvoja digitalnih aplikacij, strokovnjak za uporabniško izkušnjo in aktivni član developerskih in ux skupnosti. Miha se udeležuje start-up meet-upov in za različne inštitucije izobražuje na področjih razvoja uporabniške izkušnje, programiranja v različnih okoljih, pisanja za splet. S sodelovanjem z iniciativo Danes je nov dan in razvojem inovativnih aplikacij, ki temeljijo na strojnem učenju, aktivno kroji prihodnost interaktivnih medijev.

 

Lana Velikonja | oblikovalka

Lana ima številne oblikovalske in izvedbeno oblikovalske izkušnje s področja razvoja celostnih podob, najrazličnejših komunikacijskih gradiv za tisk in digitalnih aplikacij. Strokovna področja so oblikovanje, priprava za tisk, priprava za digitalno izvedbo.