BARUT Brewing & Blending

3 prijatelji iz laboratorija za biotehnologijo kvasovk. Ena zapuščena smodnišnica. Mešane fermentacije in hrastovi sodi. Topshit kislo pivo.

Blagovna znamka Barut Brewing & Blending je ime, logotip, identiteto in dizajn embalaže dobila zaradi zapuščene smodnišnice, kamor se je naselila. Vsi razviti grafični materiali so nastali iz dokumentarnega foto gradiva, ki je nastalo pred prenovo lokacije.

 

 

Pivo-man-blogspot, 9. maja 2017:

V Kamniku, ki tako postaja že kar prestolnica slovenskega kraft pivovarstva, svoja vrata v stari smodnišnici odpira pivovarna, ki se je poimenovala Barut Brewing and Blending. Že ima samo nam nekoliko namigne, v katero smer bi se lahko odvijala ta zgodba (“blending”). Še več pa razkrije kar sam opis pivovarjev iz njihove spletne strani. Pravijo namreč, da so trije prijatelji iz laboratorija za biotehnologijo kvasovk. Torej si lahko obetamo kar nekaj eksperimentiranja.

Če pa k temu dodamo še dve besedni zvezi z njihove strani, kot sta mešana fermentacija in hrastovi sodovi, lahko z zagotovostjo trdimo, da se nam na sceni obeta nekaj resnično posebnega. Še bolj se bomo ljubitelji piva namreč lahko potopili v kisle vode, oz. kislo pivo, ter tiste zvarke, ki se bodo lepo starali v sodih in pridobivali na okusu in še čem.

 

Informacije o projektu
Kreativno vodenje:

Zarja Vintar

Umetniško vodenje / oblikovanje:

Jana Jazbec

Vodenje projekta:

Sara Grabnar

Naročnik:

Barut Brewing&Blending

Povezave